AKTIVITEETIT

AKTIVITEETIT

Havukasken lomakylässä voi viettää aikaa monin eri tavoin. Mökkien läheisyydessä olevalla monimuotoisuustilalla voit tutustua erilaisiin kotieläimiin (mm. lampaisiin, hevosiin ja aaseihin).

Tilan yhteydestä löytyy luontopolku laavuineen. Mökkien välittömässä yhteydessä sijaitseva Palojärvi tarjoaa upeat mahdollisuudet uintiin, veneilyyn ja kalastukseen. Palojärven rannassa on lapsille soveltuva loiva hiekka/kivi-pohja. Havukasken alueella on rantaviivaa 700 metriä.

Jokaiseen mökkiin kuuluu oma vene veneilyliiveineen. Tee kierros Palojärven laineilla tai nosta järven antimia ylös ongella. Alueella on kalastusluvat kunnossa ja perämoottorin vuokraus onnistuu myös tarvittaessa.

Havukaski tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata 3-vaihteisia retkipyöriä. Pyörän selässä voi tehdä vaikkapa pienen maakunta-ajelun Pohjanmaan lakeuksilla. 

Havukasken grillirakennuksessa loihtii maukkaat kesän herkut ulkotulella paistettuna. Lisäksi jokainen mökki on keittiöllä varustettu. Syksyllä Havukaski tarjoaa mahdollisuuksia metsästykseen. Havukaskella on 1500 hehtaaria omaa metsästysmaastoa.

Mikäli mökkielämä kaipaa vauhdikasta irtiottoa, noin 28 kilometrin päästä Havukaskesta löytyy monitoimipuisto Powerpark, joka tarjoaa vauhtia perheen uskallikoille.

 

Etäisyyksiä

KAUHAVA 16KM // KAUPPA 9KM // RAVINTOLA 30 KM // BUSSIPYSÄKKI 6 KM //
RAUTATIEASEMA 24 KM // POSTI 9 KM // LENTOKENTTÄ 24 KM // POWERPARK 28 KM